Velkommen til Nordhavn Coffee Roasters!

Barista kursus og workshops

Barista kurser & Workshops

Introduktion til en verden af kaffe

Rejs over kaffebæltet og oplev de forskellige smage og kaffens oprindelse.

Vores introduktion til kaffe workshops er designet til at give deltagerne den grundlæggende viden om kaffe, både teoretisk og praktisk.

Vores kursus og workshops giver kaffeelskere en introduktion til kaffe (kaffedyrkning, markedet, bæredygtighedsproblemer i hele forsyningskæden).

Deltagerne får praktisk erfaring med den daglige rutine og arbejde i et specialiseret mikro kafferisteri samt introduktion til det grundlæggende ved kafferistning og brygning.

  • Kaffes oprindelse og forsyningskæder
  • Kaffe kultivarer
  • Hvordan terroir påvirker smagen
  • Metoder til fremstilling og forarbejdning af kaffe
  • Grundlæggende om bryggeri
  • Diversiteten af ​​kaffe i forhold til de forskellige oprindelser og behandlingsmetoder
  • Deltagerne vil smage tre forskellige kaffe fra tre forskellige oprindelser

Målet med NCR kaffekurser og workshops er, at lære at brygge bedre kaffe derhjemme og forbedre en persons smagssans, for at blive bedre til at genkende og værdsætte kvalitet.

Vores workshop er beregnet til at hjælpe dig med at blive en mere opmærksom kaffeforbruger.

Fantastisk til kaffeelskere på alle niveauer, men rettet mod den afslappede kaffedrikker.

Vælg dit kursus og kickstart din kaffeviden!

Barista Basis
Kursus

Dette kursus er for dig, som er interesseret i kaffe, som gerne vil have det sjovt og samtidig få nogle barista-færdigheder, så er vores basis baristakursus for dig. Deltagerne vil få dækket alle emner i forbindelse med betjening af en espressomaskine og fremstilling af espressobaserede drinks, herunder:

  • Indstilling af en kaffekværn
  • Brygge et shot espresso
  • Steamning af mælk
  • Lær at lave latte art
  • Rengøring og vedligeholdelse af udstyr

Praktisk
information

Kurset begynder med en oversigt over ekstraktionen af espresso, hvor man undersøger de faktorer, der påvirker smagen. Deltagerne lærer den rigtige teknik til at indstille maskinen til espresso og fremstille et lækkert, afbalanceret shot. Når vi først har fundet det ideelle shot, vil kurset afdække videnskaben at steame mælk. Her diskuterer vi, hvordan man omdanner mælk til en glat, fløjlsagtig latte-struktur, og hvordan man laver latte art. Ved afslutningen af kursuset skal du være i stand til at sammensætte alle disse færdigheder for at lave en god kop kaffe.

Barista Basis-kurset er en 2,5 timers klasse. Alt materiale er inkluderet, og deltagerne er velkomne til at tage fotos og skrive notater undervejs i hele kurset. Vi giver også 10% rabat på alt professionelt bryggeudstyr til Barista Basis-deltagere.

Avanceret Barista
Kursus

Tag dine Barista-færdigheder til næste niveau på vores avancerede Barista kursus. Sammen skal vi udforske videnskaben bag ekstraktionen af kaffe, de vigtigste faktorer, der påvirker smagsbalancen i koppen og metoder til at ændre smagen. Ved afslutningen af kurset har du fået en grundig viden om:

  • Hvordan maskinindstilling og doseringsvalg påvirker smagen
  • Hvorledes Espresso Brew Formula og Brewing Ratios anvendes til at designe opskrifter
  • Forstå ekstrationsudbytte og TDS (styrke) i relation til espresso
  • Hvordan ekstrationen påvirkes af kaffes alder og teknik til manipulation heraf
  • Diagnosticering af ekstrationen ved espressobrygning

Praktisk
Information

Ved afslutningen af dette barista-kursus har du de analytiske værktøjer og praktiske evner, der kræves for at træffe bedre informerede beslutninger, når du brygger espressokaffe, uanset om det er hjemme eller professionelt.

Udforsk
Ristning

Kom med bag kulisserne med vores roastmaster på vores mikro kafferisteri på Reffen – Københavns Street Food marked.

Deltagerne lærer det grundlæggende i ristningsprocessen gennem en demonstration, der viser og sammenligner de forskellige metoder. Her undersøges forskellige profiler af en enkelt kaffe for at udforske de faktorer, der påvirker smagen. Ved at smage kafferne side om side får deltagerne et nærmere indblik i, hvordan ristning kan fremhæve en kaffes sødme og kompleksitet. Klassen vil indeholde en oversigt over cupping processen, som er branchens standardmetode til at smage og evaluere kaffe.

Udforskning i ristning er et 2 timers kursus, og eleverne får en pose kaffe, der er ristet i løbet af klassen. Erfaring er ikke nødvendig.

Avanceret
Kaffe Ristning

Kom med bag kulisserne med vores roastmaster på vores mikro kafferisteri på Reffen – Københavns Street Food marked.

Deltagerne lærer det grundlæggende i ristningsprocessen gennem en demonstration, der viser og sammenligner de forskellige metoder. Her undersøges forskellige profiler af en enkelt kaffe for at udforske de faktorer, der påvirker smagen.

Ved at smage kafferne side om side får deltagerne et nærmere indblik i, hvordan ristning kan fremhæve en kaffes sødme og kompleksitet. Klassen vil indeholde en oversigt over cupping processen, som er branchens standardmetode til at smage og evaluere kaffe.

Udforskning i ristning er et 2 timers kursus, og eleverne får en pose kaffe, der er ristet i løbet af klassen. Erfaring er ikke nødvendig.

OM DIN LÆRER

FRANCESCO IMPALLOMENI

Medstifter / Roastmaster / Underviser

”Ved at tilbyde kurser og workshops åbner vi dørene til vidensdeling og gør vores kunder til hovedrolle i kaffens historie. Det synes vi, der er ret cool.”

Italieneren Francesco har været kaffe elsker hele livet. Efter at have tillært sig håndværket i Italien og Etiopien flyttede han til et af de mest kaffeindtagende lande i verden, for at dele ud af sin passion for håndværket .

Han grundlagde Nordhavn Coffee Roasters med det formål at gøre bæredygtig, fairtrade specialkaffe mere tilgængelig for alle kaffeelskere.

HVAD SIGER VORES KUNDER

Kurset var virkelig godt. Francesco har en god måde at undervise på, og er nem at følge.
Kursus fokuserer på det grundlæggende i Espresso brygning. Du får også information om kaffens oprindelse, forskellige typer, kafferistning og kaffebarudstyr.
På kun 2 timer modtager du en masse information, som skulle være tilstrækkelig for at gøre dig klar til og hoppe ind på det avancerede kursus, hvilket jeg ser frem til at deltage i.

Silvio
Deltager på barista introduktions kurset.

Silvio
Deltager på Barista Basis Kursus

Private arrangementer

Vi skræddersyer gerne kaffe workshops og smagninger, og vi elsker at være vært for grupper og teambuildings-arrangementer.

For mere info eller for at booke en privat arrangement, skriv til os ved at klikke på knappen nedenfor.

By continuing to use the site, you agree to our terms and conditions. Read More

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close