Velkommen til Nordhavn Coffee Roasters!

Vi håndrister specialkaffe fra sporbare og bæredygtige oprindelser til den almindelige kaffeforbruger

WHO WE ARE

Our Focus, Our Faces


meet Francesco and John, the two coffee professionals at the helm of the NCR specialty coffee ship

Nordhavn Coffee Roasters er et københavnsk mikrokafferisteri, udviklet af Francesco Impallomeni, Ulrik Lund, Morten Colstrup og Jesper Søe – et ikke tatoveret (sjældent for København!) slæng af professionelle kaffeelskere, som har viet deres liv til at skaffe kvalitetskaffe til de kaffeelskende forbrugere. 2017 blev Jakob Heiberg og John Saundersonen del af j Nordhavn crewet, som hhv. COO og kafferister.

NCR er båret af ideen om at tilbyde kaffe af høj kvalitet, som er sporbar og bæredygtig, både socialt og miljømæssigt, til den kvalitetsdrikkende forbruger.

Vores formål er også at gøre kaffeelskere opmærksomme på, hvordan daglige valg som kaffe påvirker små kaffeproducenters liv. For os handler det om værdier og bæredygtighed i hvert enkelt led, fra bønne til kop.

Vi arbejder på, at god kaffe skal være tilgængelig for alle, og at kaffeelskeren kan nyde sin kaffe til en fair pris. For os er bæredygtighed ikke alene den rigtige pris til kaffeproducenten, men også den bedste kvalitet til en rimelig pris til kaffeelskeren.

Ud over engrossalg sælger vi også til detailmarkedet gennem vores webshop. Eller hvis du besøger os i vores nye risteri i Nordhavn.

Francesco Impallomeni

Medstifter / Roastmaster / Trainer

Jeg husker, at jeg engang som fireårig fik en skideballe af min mor, fordi jeg havde smidt en kaffekande ud ad vinduet fra 4.sal. Jeg var så heldig den dag, at der ikke gik nogen nedenfor, men jeg erindrer dagen som værende det tidspunkt, hvor jeg for alvor blev klar over, at kaffe er en seriøs ting. Mange år senere var jeg ude for at lede efter vild arabica i dets naturlige miljø i den tropiske regnskovs højland i Etiopien og her genoplevede jeg den samme følelse, da jeg deltog i den efterfølgende kaffeceremoni – kaffe er “serious business”.

Disse oplevelser har lært mig, at god kaffe begynder i marken, og at turen fra bønne til kop skal tages alvorligt, i hvert eneste led, hvilket genspejles i vores daglige engagement med at transformere de bedste afgrøder til en kaffe, som er genkendelig på grund af sin nuancerede smagspalet.

Min italienske baggrund og 5 år som projektleder i Slow Food International som ansvarlig for kaffediversiteten, har givet mig den kulturelle ballast, og nysgerrighed der siden bragte mig til København for at lære mere om den nordiske kaffekultur og for at arbejde som kafferister, barista og formidler.

John Saunderson

Rister / Barista

Mit navn er John Saunderson. Jeg er en simpel australsk fyr, med en seriøs passion for kaffe. Jeg begyndte at riste kaffe for min families restaurant og café, i feriebyen Victor Harbor i Sydaustralien. Vi tog beslutningen om at riste vores egen kaffe, da det gik op for os, at vi alle var meget passioneret omkring kaffe, også som en del af vores forretning. Vi havde et ønske om at kunne tilbyde vores kunder kvalitetsbønner til en rimelig pris.

I starten ristede jeg på en lille 5 kg Has Geranti roaster en til to gange om ugen. Jeg havde ingen ide om, hvor lidt jeg egentlig vidste om kaffe på det tidspunkt. Men jeg blev ved med at lære og min viden omkring dette mystiske og ofte misforståede frø voksede. Jeg har nu ristet kaffebønner i ca. 10 år. For nyligt er jeg begyndt at riste bønner i Danmark med Fransesco som en del af NCR. Det er og vil fortsætte med at være fantastisk!

Miguel Botero

miguel-botero-ncr-coffee

Sale Manager

Miguel Botero er barnebarn af Carlos Botero Suarez, der har været anerkendt som kaffemarker i området Manizales og Santa Rosa de Cabal. Miguels lidenskab for kaffe kommer i hans årer.

I de sidste år har han været ansvarlig for at sælge grønne kaffebønner og at hjælpe Cauca-kooperativerne med at standardisere processerne ved anvendelsen hans viden inden for fødevareindustrien.

Bliv del af teamet for at imødekomme vores kundebehov og fortsæt med at opretholde direkte kommunikation med producenter af forskellige kaffesorter, som vi har.

“Jeg elsker kaffeverdenen, jeg ser det som en stor forretningsmulighed for vores kaffefamilier, så længe er vi kafferistere og distributører kræver en rimelig betaling til kaffeproducenten, derfor ønsker jeg at være en del af NRC for sin fair handelsværdier og dets direkte forhold til producenten”.

WHAT WE DO

Not just Coffee Roasters


Beyond the business-to-consumer market, we constantly look at expanding our business customer base providing them with a full range of gear and services

Vi sælger mest til SME kunder (som kontorer og detailforhandlere) og virksomheder indenfor HoReCa markedet. Vi leverer til kantiner eller in-house-caféer, eller sætter DIY kaffebarer op i mindre kontorer, hvor medarbejderne kan nyde en kop specialristet kaffe i deres pauser. For vores virksomhedskunder er kaffen en del af historien. For at nyde vores friskristede kaffebønner har de ligeledes brug for assistance indenfor følgende områder:

Udstyr og tilbehør ( kaffemaskiner, kværne, filtre, kopper, sukker m.m..)

Uddannet personale

Fortløbende salg og service.

At arbejde med B2B markedet indebærer ofte at arbejde med baristaer som et mellemled til slutforbrugerne. Hver gang vi starter et samarbejde med en ny kunde, sikrer vi os, at baristaerne eller den, der er ansvarlig for brygningen oplæres i at få det bedste ud af vores kaffebønner.

Vi tilbyder et to-timers baristakursus for at oplære eller blot finjustere medarbejderne. Ofte etablerer vi et partnerskab med nogle af vores kunder, så deres ansatte kan nyde godt af vores kaffe, også udenfor virksomheden, ved at tilbyde 20% rabat ved køb af varer på vores hjemmeside samt at få leveret kaffen vederlagsfrit til deres skrivebord.

Sidst, men ikke mindst tilbyder vi muligheden for at tegne et serviceabonnement og modtage almindelige og akutte serviceydelser i forbindelse med deres udstyr.

By continuing to use the site, you agree to our terms and conditions. Read More

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close