Velkommen til Nordhavn Coffee Roasters!

Vores guide til at brygge kaffe udstyrer dig med simple trin til at forberede den kaffe du brygger derhjemme. Der er mange forskellige kaffemaskiner og bryggeudstyr på markedet og selv den meget erfarne kaffenørd kan føle sig desorienteret og have svært ved at følge med den seneste trend indenfor brygning af kaffe, det er målet med guiden at hjælpe til at navigere i netop det.

Guiden her er naturligvis ikke regler der er sat i sten, det er råd der kan hjælpe dig til at finde din egen stil og smag. betragt guiden som et værktøj der kan hjælpe dig med at opbygge en referenceramme, som du kan trække på og udvide for at få de bedste kaffeoplevelser.

Bryggeråd #1: Den gode barista styrer


ncr-pdf-download

Det er ikke nogen ukompliceret opgave at lave den perfekte espresso, ej hellere at steame mælken til din kaffe til perfektion.

Den trænede barista har erfaring i styring af alle parametre der er i spil, for at nå det helt rigtige resultat, med og uden mælk. Download pdf’en og få vores råd til at forbedre dine barista-skills.

Bryggeråd #2: Prøv Aeropress


ncr-pdf-download

Vi indrømmer gerne at Aeropress er en af vores yndlings bryggemetoder. Når du brygger med Aeropress får du det bedste fra filterbrygning og nedsænkning. Det giver en kaffe der minder om mokka fra kogeøen, men med større kompleksitet. Kaffen vil med andre ord være med en kraftig krop men med klare of elegante smagsnoter. Oveni hatten er Aeropress også transportabel og kan bruges både med papir- og metalfilter. Hent pdf’en og kom godt i gang med Aeropress-brygning.

Brew Guide #3: French Press


ncr-pdf-download

Named after the nationality of the two Frenchmen who first patented it in 1825 (Mayer & Delforge) in 1852, the french press is probably the most spread and underrated among the methods of brewing coffee.
Let’s try to follow some tips to get the maximum out of your neglected french press. It has many pros and very few cons, first and foremost, it is the cheapest and most convenient way to brew your coffee at home.
Another advantage is that you can get a beverage which has a richer body and texture without sacrificing too much the flavors’ complexity .